ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 




1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Ι.Ρέντη                                                                                                                                08/01/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, χρόνια πολλά και καλή χρονιά !!!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αλλά και την ασφαλέστερη λειτουργία του σχολείου, αποφάσισε:

 

 Η προσέλευση των μαθητών να γίνεται το πρωί από 8:00΄ έως 8:15΄  ως εξής:

Οι μαθητές των Α΄,  Β΄ και Γ΄ τάξεων εισέρχονται στο σχολείο από τη μικρή είσοδο.

Οι μαθητές των Δ΄Ε΄ και Στ΄ τάξεων εισέρχονται στο σχολείο από τη μεγάλη είσοδο.

Οι συνοδοί/γονείς παρακαλούνται θερμά, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις,  να αφήνουν τα παιδιά στους εκπαιδευτικούς που θα βρίσκονται στις εισόδους του σχολείου και να αποχωρούν αμέσως, ώστε να διατηρούνται ανοιχτοί οι διάδρομοι εισόδου και να  αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Οι μαθητές που έχουν αδέρφια σε μικρότερες τάξεις προσέρχονται στο  σχολείο μαζί τους.

Παρακαλούμε πολύ να μην αργοπορείτε διότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα !!!

 

Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται ως εξής:

Οι μαθητές της  Α΄ και  ΣΤ΄ τάξης στις 13:05΄.

Οι μαθητές της  Β΄ και  Ε΄ τάξης στις 13:10΄.

Οι μαθητές της  Γ ΄ και  Δ΄ τάξης στις 13:15΄.

 

Οι μαθητές των Α΄,  Β΄ και Γ΄ τάξεων αποχωρούν από το σχολείο από τη μικρή είσοδο.

Οι μαθητές των Δ΄Ε΄ και Στ΄ τάξεων αποχωρούν από το σχολείο από τη μεγάλη είσοδο.

Οι μαθητές της Αγίας Άννας αποχωρούν από το σχολείο από τη μεγάλη είσοδο προς τη στάση του λεωφορείου με τη συνοδό του λεωφορείου.

Κατά την αποχώρηση περιμένουμε το παιδί μας στον πεζόδρομο, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις,  χωρίς να κλείνουμε τους διαδρόμους ή να εμποδίζουμε την ασφαλή έξοδο και φεύγουμε αμέσως.

 

Σημειώνεται επίσης ότι:

1.       Από τη Δευτέρα 11/1/2021 θα λειτουργεί κανονικά και η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο.

2.       Το λεωφορείο θα βρίσκεται στην Αγία Άννα για να μεταφέρει τα παιδιά από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα τις γνωστές ώρες.

3.       Τη Δευτέρα 11/01/2021 θα διανεμηθούν – όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη εταιρεία -  σχολικά γεύματα στους μαθητές (θυμηθείτε τις τσάντες ασφαλούς μεταφοράς τους).

4.       Τη Δευτέρα 11/01/2021, για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, θα απουσιάσει η δασκάλα του Β1 τμήματος κα Κωνσταντινίδου Δαμιανή.

5.       Τη Δευτέρα 11/01/2021 θα δοθούν στους μαθητές νέες Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας ανήλικου/-ης μαθητή/-τριας οι οποίες θα χρησιμεύουν ως αποδεικτικό μετακίνησης του παιδιού προς και από το σχολείο (σε συνδυασμό με την αποστολή αντίστοιχου μηνύματος - ΚΩΔ.4 - από τον ενήλικο συνοδό του).

Αγαπητοί γονείς,

ελπίζουμε ότι με αμοιβαία συνεργασία και κατανόηση, όπως άλλωστε γίνεται και μέχρι σήμερα, όλα θα πάνε καλά, θα μπορέσουμε να επιλύσουμε όποια προβλήματα εμφανιστούν ώστε  να λειτουργήσουμε το σχολείο με υγεία και ασφάλεια για όλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 7:32 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.