ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ



1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ                                 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το νέο σχολικό έτος, 2020-2021, το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργεί από 13.15 έως 15.00 ή 16.00. Οι μαθητές εγγράφονται σε αυτό κατόπιν σχετικής αίτησης – δήλωσης  των γονέων – κηδεμόνων  τους, την οποία προμηθεύονται από το σχολείο και η οποία πρέπει να επιστραφεί συμπληρωμένη μέχρι 29 / 05 / 2020.

Οι προϋποθέσεις για την εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι οι εξής:

1.  Η φοίτηση είναι υποχρεωτική.

2.  Η ώρα αποχώρησης που δηλώνεται στην αίτηση (15.00 ή 16.00) παραμένει η ίδια, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλον. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες κλπ αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και να δεν έχει εξοφληθεί.

β) οι μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σ’ ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως:

 

·      Πολύτεκνοι / τρίτεκνοι / μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις / ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης / φυλακισμένοι

 

·      πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

 

 

Στο Τμήμα της Πρόωρης Υποδοχής Μαθητών (Πρωινής Ζώνης) (7.00-8.00) δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Ο ελάχιστος αριθμός για τη δημιουργία / λειτουργία του τμήματος είναι 10 μαθητές.

 

 

Από το Σχολείο

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 12:39 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.