ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου επαναλειτουργεί το σχολείο μας, αλλά με κάποιες αλλαγές λόγω αποφυγής διασποράς του κορονοϊού. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα (καθαριότητα χώρων, προμήθεια αντισηπτικών, αποφυγή συγχρωτισμού) για τη διαφύλαξη της υγείας των παιδιών.

Τα παιδιά κάθε τμήματος θα είναι χωρισμένα σε δύο υποτμήματα. Τα μισά υποτμήματα θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ενώ τα άλλα μισά θα έρθουν Τρίτη – Πέμπτη. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν  τις αντίθετες ημέρες ( δηλαδή αυτά που ήρθαν Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή θα έρθουν  Τρίτη – Πέμπτη, ενώ αυτά που ήρθαν Τρίτη – Πέμπτη θα έρθουν Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή).

Τα ονόματα των παιδιών κάθε υποτμήματος δεν μπορώ - δυστυχώς - να τα αναρτήσω διότι αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Για τον λόγο αυτόν σας παρακαλώ από αύριο το πρωί να τηλεφωνείτε στο σχολείο (2104814721) και να ελέγχετε και τα mails σας ώστε να ενημερωθείτε για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του παιδιού σας.

Το Ολοήμερο και η Πρωινή Ζώνη δε θα λειτουργήσουν. Όλα τα παιδιά θα έρχονται στις 8.00-8.10 και θα σχολάνε στις 13.15.

Το λεωφορείο θα εκτελεί κανονικά τα καθημερινά δρομολόγια από την Αγία Άννα προς το σχολείο και αντίστροφα, όπως γινόταν και πριν.

Οι γονείς που δεν επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο επειδή στην οικογένειά τους υπάρχει κάποιο άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, παρακαλούνται να συμπληρώσουν μία Υπεύθυνη Δήλωση (π.χ. του ν.105) και να την καταθέσουν στο σχολείο (αυτοπροσώπως ή και ηλεκτρονικά). Θα παρακαλούσα όμως η κατάθεση της Υ.Δ. αυτής να είναι κατά κάποιον τρόπο δεσμευτική επειδή με βάση αυτές τις Υ.Δ. θα γίνει και ο επαναπρογραμματισμός των υποτμημάτων στη συνέχεια.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα σας ενημερώσω αμέσως. Στη διάθεσή σας για κάθε απορία και διευκρίνιση. Είμαι βέβαιος για την άριστη  συνεργασία σας όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Ο Δντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ.Ι.Ρέντη

Θανάσης Φιλιππίδης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 10:34 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.