ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ρυθμίσεις βαθμολογίας τριμήνων στα Δημοτικά Σχολεία

για το σχολικό έτος 2019-2020.

 

Τη Δευτέρα 15/6/20 και την Τρίτη 16/6/20 θα δοθεί η βαθμολογία του β' τριμήνου στους/στις μαθητές/τριες  των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και  Στ΄ τάξεων. Οι έλεγχοι προόδου του β' τριμήνου θα παραδίδονται τοποθετημένοι σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο.

 

Οι εκπαιδευτικοί της Α’ και Β’ τάξης ενημερώνουν προφορικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους.

 

Η επίδοση της βαθμολογίας του γ' τριμήνου, καθώς και των τίτλων προόδου ή των τίτλων σπουδών των μαθητών/τριών θα γίνει στους γονείς/κηδεμόνες την ημέρα λήξης των μαθημάτων με τον ίδιο τρόπο (σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή/τριας, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο).

 

Για τους μαθητές/τριες που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσούν ή στο οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί  και θα απουσιάζουν δικαιολογημένα από το σχολείο, η βαθμολογία του β' και γ' τριμήνου καθώς και οι τίτλοι προόδου ή οι τίτλοι σπουδών θα επιδοθούν στους γονείς/κηδεμόνες την ημέρα λήξης των μαθημάτων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του συγχρωτισμού στο χώρο του σχολείου.

 

Ο Δντής του Σχολείου

Θανάσης Φιλιππίδης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 8:08 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.