ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



«Για την εξ αποστάσεως ψυχολογική υποστήριξη μαθητών και γονέων από την ψυχολογική υπηρεσία του σχολείου»



Αγαπητοί γονείς,



Διανύουμε μία περίοδο κρίσης που είναι πρωτόγνωρη για όλους μας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά επίπεδα τη ζωή μας .

Σε ψυχοπιεστικές καταστάσεις σαν και αυτή, είναι φυσικό να εντείνεται το άγχος, η ανησυχία και άλλα επώδυνα συναισθήματα. Παρόλα αυτά καλούμαστε, έστω και με διαφορετικούς τρόπους και μέσα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας και να είμαστε παρόντες ως σχολείο τόσο εκπαιδευτικά όσο και ψυχοκοινωνικά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ψυχολόγος του σχολείου μας, συνεχίζει να προσφέρει όλες τις προβλεπόμενες υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης σε μαθητές και γονείς μέσω τηλεφώνου, skype, της ιστοσελίδας του σχολείου και κάθε άλλου πρόσφορου σύγχρονου μέσου επικοινωνίας. Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ  υλικό σχετικό με την ψυχοκοινωνική στήριξη ή να κανονίσετε κάποιο τηλεφωνικό ή διαδικτυακό ραντεβού.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν τη διεύθυνση του σχολείου και να υποβάλλουν το αίτημα τους ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ΕΔΩ ή το  έντυπο ΕΔΩ και να το αποστέλλουν στο email του σχολείου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 12:15 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.