ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

1.       Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή (από κάθε τμήμα ξεχωριστά στην αίθουσά του,  χωρίς την παρουσία γονέων) για την εθνική επέτειο της 25ης  Μαρτίου 1821. Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 09:40 π.μ.

 Οι μαθητές της Αγίας Άννας θα έρθουν και θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο , τις ώρες αυτές. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στη στάση της Π. Ράλλη, όπως κάθε πρωί και θα επιστρέψει τα παιδιά μετά το τέλος της γιορτής (στις 09:40 π.μ.).

       Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.

2.       Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 το σχολείο μας συμμετέχει στην παρέλαση, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου μας. Οι μαθητές/-τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων θα έρθουν ντυμένοι /-νες με τη στολή της παρέλασης στο σχολείο στις 10:00 π.μ. και θα αποχωρήσουν  μετά τη λήξη  της παρέλασης, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα λήξει στις 11:30 π.μ. περίπου. Οι μαθητές της Αγίας Άννας θα έρθουν και θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στη στάση της Π. Ράλλη στις 09:40 π.μ. και θα επιστέψει τα παιδιά μετά το τέλος της παρέλασης.

 

Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών/-τριών τις δύο αυτές ημέρες.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη on 5:20 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.